Advertorial

Uitgetest voor honden: lekker en gezond tussendoortje met Omega-3 voor kleine en grote honden

Toshi Multi-vitaminen met Omega-3 is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Het bevat de vitaminen A, B, D en E die je hond dagelijks nodig heeft. Toshi is daardoor zeer goed voor de spijsvertering en bij gevoelige darmen.

Wat zijn de voordelen van Omega-3 voor honden?

 1. Positieve hersenontwikkeling
 2. Mooie vachtconditie
 3. Beter immuunsysteem
 4. Werkt ontstekingsremmend
 5. Tegen extreem haarverlies
 6. Tegen een jeukende huid
 7. Mentale gezondheid van je hond
 8. Gezonde darmwerking

Tip: Bekijk hier wat de voordelen zijn van dit Omega-3 tussendoortje >>

Naast de vitaminen bevatten deze hondenkoekjes ook Omega-3. Dit vetzuur op basis van visolie is enorm belangrijk voor de weerstand van je hond, het remt ontstekingen en ziekten af en geeft honden een glanzende en gezonde vacht.

De koekjes zijn niet alleen gezond en 100% natuurlijk, ze smaken ook nog eens heerlijk dankzij het beetje munt dat is toegevoegd. Zo blijft de adem van je hond altijd fris.

Tip: vandaag ontvang je 2+1 gratis via de webshop van Toshi.

Waarom Omega 3 goed is voor honden

Honden krijgen, net als mensen, veelal te weinig goed opneembare Omega-3 binnen en te veel Omega-6. Een teveel aan Omega 6 heeft weer tot gevolg dat de Omega-3 vetzuren nog minder goed omgezet worden in EPA en DHA. In droogvoer zit veel Omega-6.

Door Omega-3 toe te voegen, wordt de juiste verhouding weer bereikt.

Visolie, die rijk is aan Omega-3, biedt dan uitkomst als must have supplement voor je hond

Tip: Bekijk hier wat de voordelen zijn van dit Omega-3 tussendoortje >>

Hoe vaak moet je ze geven?

 • Ze adviseren 2 tot 3 Toshi multi-vitaminen in combinatie met de normale dagelijkse voeding om alle bovengenoemde voordelen te krijgen.
 • Puppy’s en kleine honden: 2 per dag
 • Volwassen/ grote honden 3 per dag

Samenstelling:

Dagelijkse multivitaminen en mineralensupplement voor een actieve en gezonde levensstijl. Bevat granen (tarwe, rijst), suikers (glucose siroop), oliën & vetten( kippenvet en zalmolie, met ongeveer 3859mg/kg natuurlijke omega 3-vetzuren in de totale samenstelling), mineralen (natriumchloride).

Wat vinden de honden er van?:-) 

Mijn honden waren natuurlijk super nieuwsgierig! Het zakje ruikt heel lekker, ze hebben er meerdere keren aan staan snuffelen en dan moeten ze nog wachten ook… Ja sorry, moeders moet eerst even productfoto’s maken voor haar blog!;-)

Het zijn kleine groene snacks en ze zien eruit als gewone brokjes. Dit is de ideale maat voor honden. Het zakje is hersluitbaar en is handig mee te nemen voor onderweg.

Bram lust er wel pap van! Kayla zuigt erop omdat ze geen tanden en kiezen meer heeft en ook zij vindt ze heerlijk! Wij raden deze Toshi Multi- Vitamins snacks met Omega-3 zeker aan.

Wereldwijd goedgekeurde kwaliteit

Alleen het beste is goed genoeg voor je hond. Om de allerbeste kwaliteit te garanderen, hanteert Toshi de hoogste beschikbare kwaliteitsnormen. In het bijzonder voldoet Toshi aan de uiterst strenge eisen van ‘s werelds meest vooraanstaande certificaten voor dierenvoeding FSSC 22000 en GMP+. Deze certificaten zorgen ervoor dat Toshi Multi-Vitamins voldoet aan alle eisen voor topkwaliteit voeding dat 100% veilig is voor je hond!

Tijdelijke promotie 2+1 gratis

Je kunt deze nieuwe Toshi Multi-Vitamins snacks kopen bij Toshipets.com. Ze kosten €19,95 voor een zakje van 120 gram en een zak bevat ongeveer 90 multi-vitamines.